یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 222369
    تاریخ انتشار: 26/بهمن/1399 - 13:07

    حمدی‌نژاد ۱۸ میلیارد پول کشور را برای دانشگاهی خیالی به تاراج برد/ قوه قضائیه هیچ کار جدی در مورد محاکمه احمدی نژاد انجام نداد

    یک چهره اصولگرا با بیان اینکه احمدینژاد باید محاکمه شود اظهار کرد: ترامپ یک هفته بعد از پایان دوره در مجلس سنا استیضاح شد، چرا پرونده احمدی‌نژاد هنوز باز است.

    حمدی‌نژاد ۱۸ میلیارد پول کشور را برای دانشگاهی خیالی به تاراج برد/ قوه قضائیه هیچ کار جدی در مورد محاکمه احمدی نژاد انجام نداد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازبرنا؛محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا، در رابطه با نامه احمدی نژاد به روحانی در خصوص برخورد با معترضین گفت: اولین ویژگی عالم گیر احمدی نژاد دروغگویی او است. او در کمال وقاحت دروغ می‌گوید و هیچ ابایی ندارد که مردم از دروغگویی او مطلع شوند. زمانی کسی گفت او در چشم دوربین نگاه می‌کند و دروغ می‌گوید و کاملا درست می‌گفت. در دوره احمدی نژاد خبرنگاران متعددی بازداشت، زندانی، محکوم و محاکمه شدند، ابتدا باید گفت حرفی که او می‌زند دروغ است.

    او افزود: اتفاقی که الان رخ داده و او شلوغش می‌کند به این دلیل است که هزینه‌های هنگفتی که او پرداخت می‌کند، لو رفته است. افرادی را با خرج کردن به تهران می‌آورند تا فرد بپذیرد که به تهران بیاید، حتی بعضا به آن‌ها گفته نشده بود به کجا می‌روند و افراد را تطمیع می‌کنند و هزینه‌های سفر و غذا و اسکان آن‌ها را می‌پردازند تا احمدی نژاد ادعا کند از او برای کاندیدا شدن دعوت شده است. این اطلاعات لو رفته و پته او روی آب است.

    مهاجری تاکید کرد: احمدی نژاد می‌خواهد آرتیست در صحنه سیاسی کشور باشد راه آرتیست شدن همین بوده و او در حال ایجاد این فضا است.

    او تصریح کرد: من از عده‌ای که این موضوعات را جدی می‌گیرند متعجبم وقتی او رییس جمهور شد برخی از روانکاوان و روانپزشکان به طور جدی معاینه و معالجه او را پیشنهاد دادند.

    این فعال اصولگرا با بیان اینکه رای آوری احمدی نژاد توهم است، اظهار کرد: امروز احمدی نژاد می‌داند که در هیچ انتخاباتی تایید صلاحیت نمی‌شود و اگر تایید صلاحیت شود، رای نمی‌آورد. میزان رایی که برای او در نظر سنجی‌ها ثبت شده یا از طرف اپوزیسیون نظام است و یا افرادی هستند که روحیه‌ای مشابه با خود او دارند.

    او اضافه کرد: او هوادارانی مثل خودش پیدا کرده در حالیکه او یکی از فاسدترین دولت‌ها را در طول تاریخ ایران داشت.

     

    مهاجری افزود: احمدی نژاد نزدیک به ایام پایانی دولتش حدود ۱۸ میلیارد از پول ریاست جمهوری را برداشت تا خرج دانشگاهی کند که وجود خارجی نداشت الحمدالله آن زمان متوجه شدند و جلوی این فساد گرفته شد، ولی سایر پرونده‌های او هرگز بررسی نشد.

    او یادآور شد: قوه قضائیه در ۸ سال گذشته هیچ کار جدی در مورد رسیدگی و محاکمه احمدی نژاد انجام نداده است. ببینید در امریکا با ترامپ چه کردند امروز او در مقابل افکار عمومی محاکمه می‌شود و همه اتهامات او مطرح شد، اما در مورد احمدی نژاد حتی یک احضار ساده صورت نگرفته است. ما چطور می‌توانیم در آینده بگوییم که جلوی فساد را گرفته ایم؟! محمود احمدی نژاد صلاحیت‌های روانی اولیه را برای شرکت در هیچ انتخاباتی ندارد و نباید در هیچ انتخاباتی کاندیدا شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما